Header
Icon

North Sea Regatta

Met de NSR app blijf je up to date over het zeilevenement waar je ook bent. Je hebt altijd toegang tot de laatste uitslagen, foto's, nieuws en agenda.

Delta Lloyd North Sea Regatta

De Delta Lloyd North Sea Regatta (NSR) is het grootste zeilevenement van Nederland gehouden voor de kust van Scheveningen tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Het evenement bestaat uit races met honderden deelnemers van verschillende nationaliteiten en duizenden toeschouwers. Tijdens het evenement treden diverse bekende Nederlandse artiesten op en is het festivalterrein een bonte verzameling van watersporters en professionele zeilers uit alle categorieën.

Wat kan ik met de App?

Met de enige officiële app voor de NSR ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over het evenement en uitslagen van de races. Bovendien kun je direct foto's bekijken die net nog op het water zijn genomen en deze meteen doorsturen naar je vrienden. Uiteraard is de app niet compleet zonder agenda van het hele evenement.

Iphones

Features

Waar te downloaden?

De app is te downloaden in de Appstore op je iPhone of iPad. Het is ook mogelijk om de app via iTunes te downloaden. Klik hieronder om iTunes te starten.

Download in iTunes

 gratis
Copyright © 2015 Voormedia Contact support